top of page
Post: Blog2_Post

מתכון מומלץ מיני לחמניות שום רכות ונימוחות וטעם בלתי נשכח - מתכונים מהרשת

מתכון מומלץ מיני לחמניות שום רכות ונימוחות וטעם בלתי נשכח - מתכונים מהרשת


מצרכים:

3 ושליש כוסות קמח (500 גרם)

2 כפות סוכר

1 כף שמרים יבשים

1 ורבע כוסות ריוויון (300 מ"ל)

50 גרם חמאה מלוחה (אפשר רגילה)

1 כפית מלח


לציפוי:

1 ביצה טרופה (בעיקר חלבון + מעט חלמון)

100 גרם חמאה מומסת

2 כפות שמן זית

1 כפית שום כתוש

חופן כוסברה קצוצה

קורט מלח


אופן ההכנה:

בקערת מיקסר שמים קמח, שמרים, סוכר ומלח.

מוסיפים חמאה וריוויון ולשים עד שמתקבל בצק רך, גמיש ולא דביק.

מכסים את הקערה בשקית ומתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.

לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק לכדורים קטנים בגודל אחיד (כ-50 יחידות), מסדרים בתבנית עם נייר אפייה.

מכסים שוב להתפחה נוספת של 15 דקות לפני האפייה.

מברישים בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180-200 מעלות במשך כ-15 דקות עד הזהבה.


בינתיים מכינים את תערובת הציפוי: מערבבים חמאה מומסת, שמן זית, שום כתוש, כוסברה קצוצה ומעט מלח.

כשהלחמניות יוצאות חמות מהתנור מברישים אותן בתערובת השום הריחנית ומגישים חם.


רכות, ריחניות ומשגעות - פשוט טעימה להפליא!


***********

מוצר מומלץ 💥💥

משטח אפייה מסיליקון - המקורי והאיכותי בשלושה גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

לקבוצת המתכוני שלנו בוואטסאפ👇🏽

ree
ree

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page