top of page
Post: Blog2_Post

כזה עוד לא אכלתם סלט כרוב סגול וסלק עם מיונז וכוסברה תוספת מרעננת בכל ארוחה - מתכונים מהרשת

כזה עוד לא אכלתם סלט כרוב סגול וסלק עם מיונז וכוסברה תוספת מרעננת בכל ארוחה - מתכונים מהרשת


השילוב של כרוב סגול פריך וסלק רך ומתוק יוצר ניגוד מרתק של מרקמים, והמיונז יחד עם שמן הזית נותנים לו קרמיות מושלמת.

כוסברה קצוצה מעל מוסיפה רעננות וטעם ירוק שמאזן את החמיצות והמתיקות.


המתכון:

מצרכים (ל‑4-5 מנות)

• 1/2 ראש כרוב סגול

2-3 סלק בינוני (מאריזת ואקום)

• 3 כפות מיונז

• 2 כפות שמן זית

• מלח ופלפל לפי הטעם

• חופן כוסברה קצוצה להשלמה


אופן הכנה

1. חותכים את הסלק לקוביות ואת הכרוב לפרוסות דקות מאוד או לרצועות דקות.

2. השלב הקריטי: שמים את הכרוב בקערה רחבה ומועכים אותו חזק עם הידיים במשך 2 דקות.

• המטרה היא שהכרוב יתרכך, יאבד מעט מנפחו ויכול “לקלוט” טוב יותר את המיונז והתיבול.

• ככל שתמעכו יותר, הסלט הופך רך יותר ואחיד בטעמים.

3. מוסיפים את המיונז ושמן הזית. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

4. מערבבים היטב עד שכל הכרוב מצופה בתערובת באופן אחיד.

5. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל את הכוסברה הקצוצה.

6. מומלץ לתת לסלט לנוח 10-15 דקות במקרר כדי שהטעמים יתמזגו טוב יותר.



***********

מוצר מומלץ 💥

קוצץ מזון חשמלי מאסטר סלייסר המקורי והאיכותית, במחיר בלעדי 🇮🇱

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

לקבוצת המתכונים בוואטסאפ 👇🏽

⏬.

ree
ree

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page