top of page
Post: Blog2_Post

מתכון טעים ובכלום עבודה קיש ברוקולי ביתי עשיר מתאים כארוחה קלה - מתכונים מהרשת

מתכון טעים ובכלום עבודה קיש ברוקולי ביתי עשיר מתאים כארוחה קלה - מתכונים מהרשת


מצרכים לתחתית בצק פריך:

4 כוסות קמח (סה״כ 410 גרם)

200 גרם חמאה קרה מעט רכה חתוכה לקוביות

1 כפית מלח

½ כפית סוכר

2 חלמונים (לשמור את החלבונים לרוטב רויאל)

3 כפות חלב + 3 כפות מים


לתוספת:

1 חבילת ברוקולי (אפשר קפוא)

1 בצל סגול חתוך לרצועות


לרוטב רויאל:

2 שמנת מתוקה (סה״כ 500 מ״ל)

1/2 כוס חלב (85 מ״ל)

100 גרם גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת

1 שן שום כתושה

120 גרם גבינה בולגרית מעודנת

2 ביצים + 2 חלבונים מהבצק

3 כפות קמח תופח

תיבול: כף אבקת מרק בצל או מרק עוף, 1/2 כפית מלח, 1/4כפית פלפל לבן ושחור, 1/4 כפית אגוז מוסקט


אופן ההכנה:

בקערת מיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון לשים את הקמח, החמאה, הסוכר והמלח.


מוסיפים את החלמונים והנוזלים ולשים עד שמתקבל בצק פירורי.


מאחדים לכדור בצק, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.

בינתיים חולטים את הברוקולי במים רותחים כ-8 דקות ומסננים מנוזלים. אם הפלחים גדולים – חותכים לחצאים.

מטגנים את הבצל עד לשקיפות ומניחים בצד.


להרכבה:

מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים, מרדדים בין שני ניירות אפייה ומניחים בתבניות פאי בקוטר 26 ס״מ.

מהדקים היטב לדפנות ולתחתית.

מפזרים בתחתית מעט בצל מטוגן, יוצקים שכבה של רוטב רויאל, מסדרים מעל את פרחי הברוקולי ושאר הבצל, ומפזרים מעל גבינה מגורדת או פרמז׳ן.


אופים בתנור שחומם מראש ל-185 מעלות במשך כ-50 דקות עד הזהבה יפה.


להניח את התבניות על תבנית התנור התחתונה ולא על הרשת.


יוצא קיש קרמי, נימוח וטעים ברמות שלא נתפסות!



***********

מוצר מומלץ 💥

קוצץ מזון חשמלי מאסטר סלייסר המקורי והאיכותית, במחיר בלעדי 🇮🇱

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

לקבוצת המתכונים בוואטסאפ 👇🏽

⏬.

ree
ree

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page