מתכון מנצח עוגת שוקולד משגעת בהגשה מושלמת כמו בקונדיטוריה - אופירה פחימה יחיא
- מתכונים מהרשת
- 21 באוג׳
- זמן קריאה 2 דקות
מתכון מנצח עוגת שוקולד משגעת בהגשה מושלמת כמו בקונדיטוריה - אופירה פחימה יחיא
עוגת שוקולד משגעת כמו בקונדיטריה בטעם של בית - אופירה פחימה יחיא
קודם כל לפני שנתחיל תבנית חד פעמי הפשוטה הגדולה ביותר.
נשמן אותה ונתחיל להכין
מצרכים :
8 ביצים גודל l
1.5 כוסות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
5 כפות קקאו
2 כפות שוקלית
1 כף נס קפה אבקה
1 כוס מים חמים
3/4 כוס שמן
2.5 כוסות קמח לבן מנופה
1 שקית אבקת אפיה
לציפוי :
לגנאש 250 מל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
לקצפת :
250 מל שמנת מתוקה או להקצפה
2 כפות סוכר
חצי חבילת פודינג וניל
יש לנו הכל עכשיו נתחיל בהכנה :
נפריד ביצים בקערה גדולה נשים חלמונים ובקערת המיקסר חלבונים מתחילים מקערת החלמונים , נוסיף חצי כוס סוכר ונטרוף במטרפה ידנית , נוסיף קקאו , שוקלית ונס קפה , ואז מים חמים ומיד נטרוף (שלא תהיה חביתה) נוסיף שמן , קמח ואבקת אפיה ונטרוף היטב .
עכשיו נקציף חלבונים ונוסיף בהדרגה סוכר וניל וכוס סוכר.
נאחד בניהם בהדרגה נכניס לקערת החלמונים קצת קציפה ונטרוף ואז נקפל את כל השאר .
ניצוק לתבנית וניישר נקח נייר אפייה ונשמן אותו נניח מעל העוגה נכניס לתנור חם חום עליון תחתון 170 מעלות לחצי שעה , אחרי חצי שעה נפתח את התנור לא לדאוג נניח מעל העוגה תבנית לא כבדה מידי כדי שהעוגה תהיה ישרה ונמשיך לאפות עוד 20 דקות.
נוציא נקרר היטב .
נוריד את הנייר אפיה ונהפוך את העוגה על משטח הגשה .
נחממם גנאש וניצוק מעל ונכניס למקפיא ל 20 דקות .
נוציא נטבול סכין במים חמים ננגב את הסכין ונוריד את כל המסביב.
נחתוך קוביות אפשר להעזר בסרגל אני עשיתי לפי העין .
הקצפתי קצפת וזלפתי על כל קוביה מעל הנחתי דובדבן על חלק לא כי יש כאלה שלא אוהבים .
המסתי שוקולד מריר וזלפתי מעל .
מתכון זה נכתב באהבה להצלחה מלאה
בהצלחה אופירה יחיא
********
מוצר מומלץ💥💥
מבחר תבניות אפייה אנודייז איכותיות - במגוון דגמים לבחירה
להזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽
.










תגובות