top of page
Post: Blog2_Post

מתכון מנצח גביניות רכות ומטריפות עם מילוי גבינה קטיפתית ועשירה אתם חייב לנסות את זה - מתכונים מהרשת

מתכון מנצח גביניות רכות ומטריפות עם מילוי גבינה קטיפתית ועשירה אתם חייב לנסות את זה - מתכונים מהרשת


גביניות רכות עם מילוי מטריף, בצק שמרים נימוח, במילוי גבינה קטיפתית ועשירה, מתוקות בדיוק במידה. אתם חייב לנסות את זה - מתכונים מהרשת

לבצק:

3 ורבע כוסות קמח

1 כף שמרים יבשים

1/4 כוס סוכר

2 ביצים

100 גרם חמאה רכה

1/3 כוס חלב

1/4 כפית מלח


למלית גבינה:

500 גרם גבינת טוב טעם או כנען

2 חלמונים

2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)

1/2 כוס סוכר

2 כפות אינסטנט פודינג וניל

20 גרם חמאה מומסת


למי סוכר:

1/2 כוס סוכר

1/4 כוס מים


אופן ההכנה:


לבצק:

בקערת מיקסר שמים את הקמח, השמרים והסוכר ומערבבים. מוסיפים את הביצים, החמאה הרכה והחלב ולשים כ-6 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד 5 דקות עד שהבצק חלק, רך ודביק מעט. אם הוא יבש מדי - מוסיפים מעט חלב.

מפזרים מעט קמח בקערה, יוצרים כדור, עוטפים בניילון נצמד ומקררים לשעתיים לפחות או ללילה שלם.

לאחר הקירור מחלקים את הבצק לשניים.

מרדדים חצי אחד על משטח מקומח, ואת החצי השני משאירים במקרר עד השימוש.

חותכים לריבועים ומניחים במרכז כל ריבוע כפית ממלית הגבינה. מרטיבים מעט את שולי הריבוע במים, סוגרים קצוות נגדיים ומהדקים היטב כדי שלא ייפתחו.


מניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה, מכסים במגבת ומתפיחים שעה. מורחים בביצה טרופה עם כפית חלב ואופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ-35 דקות או עד להזהבה קלה.


למי סוכר:

מרתיחים את הסוכר והמים כ-6 דקות ומברישים את הגביניות החמות מיד כשהן יוצאות מהתנור.


למלית הגבינה:

מערבבים היטב את הגבינה עם החלמונים, סוכר הווניל, הסוכר הרגיל, אינסטנט וניל והחמאה המומסת עד שמתקבלת תערובת חלקה.


טיפ:

בעת סגירת הבצק, מרטיבים את האצבעות במים ומדביקים בצק לבצק היטב כדי שלא ייפתחו הקצוות.


תהנו

***********

מוצר מומלץ 💥

מארז 3 מחבתות קוטר: 20, 24, 28 ס"מ. עם הנקודה האדומה מבית darna במחיר בלעדי!

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

לקבלת המתכונים שלנו בוואטסאפ👇🏽

ree
ree


תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page