מתכון מהיר וקל גוזלמה תורכי ממולא בתרד וגבינות טעים ברמות - אילנה לוי
- אילנה לוי
- לפני 4 שעות
- זמן קריאה 1 דקות
מתכון מהיר וקל גוזלמה תורכי ממולא בתרד וגבינות טעים ברמות - אילנה לוי
הבצק:
חצי ק"ג קמח (3.5 כוסות לפי כוס מידה 240 מי"ל), 2 גביעי יוגורט או שמנת חמוצה, 2 כפות שמן זית וחצי כפית מלח
ללוש את כל החומרים לבצק נעים ונוח לעבודה. אם הבצק עדיין יבש אפשר להוסיף מעט שמן זית או חצי גביע נוסף של שמנת.
להניח בצד מכוסה 10 דקות.
המילוי:
1 חב' עלי תרד שטופים וקצוצים או חצי חבילה עלי מנגולד, להוסיף לתערובת הגבינות ולערבב היטב. 100 גר' גבינת פטה
100 גר' גבינת חמד, 100 גר' גבינה בולגרית,
100 גר' גבינה צהובה.
לגרד את כל הגבינות ולהוסיף אגוז מוסקט מגורד (לא חובה).
אפשר למלא בכל גבינה קשה שרוצים.
לחלק את הבצק ל- 3 חלקים. לגלגל כל חלק לגליל ולחתוך עיגולים.
על משטח מקומח מעט לרדד כל עיגול, להניח ממילוי הגבינות
ולסגור היטב בצביטות.
לחמם מחבת על אש בינונית. לשמן מעט בכמה טיפות שמן ולטגן את הגוזלמה משני הצדדים עד שמקבל צבע זהוב שחום. אין צורך לכסות את המחבת.
בערך 3 - 4 דקות מכל צד.
מידי פעם להוסיף למחבת כמה טיפות שמן.
בהצלחה - אילנה לוי
************
מוצר מומלץ💥💥
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ שלנו👇🏽
