שבלולי קינמון ממכרים - ליטל אשואל
- ליטל אשואל

- 10 במרץ 2024
- זמן קריאה 1 דקות
שבלולי קינמון ממכרים - ליטל אשואל
5 כוסות קמח
1 כף שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
2 ביצים בגודל L
1 כוס מים
150 גרם חמאה רכה קוביות
קורט מלח
סירופ סוכר:
1 כוס סוכר
3/4 כוס מים
מביאים לרתיחה ומבשלים 5-6 דק להסמכה קלה, מקררים לגמריי לפני המריחה על העוגה.
לממרח הקינמון:
בקערה טורפים 150 גרם חמאה רכה, חצי כוס סוכר לבן, חצי כוס סוכר חום ו2 כפות מחוקות קינמון. מוכן.
אופן הכנת הבצק:
בקערת המיקסר עם וו לישה מניחים קמח, שמרים וסוכר ומערבבים קלות, מוסיפים ביצים ומים ומתחילים לישה הבצק יעשה מעט חולי ולא יתאחד לגמרי בנתיים, מוסיפים קוביות חמאה רכה ומלח ולשים עד לבצק אחיד רך ונעים. מתפיחים שעה עד הכפלת הנפח.
עיצוב:
אופציה 1:
מחלקים את הבצק לשניים, מרדדים למלבן יחסית דק, מורחים חצי מכמות ממרח הקינמון מגלגלים ופורסים לשבלולים.
אופציה 2:
מחלקים את הבצק לשניים, מרדדים למלבן יחסית דק, מורחים חצי מכמות ממרח הקינמון, פורסים לרצועות ומגלגלים רצועה רצועה.
מורחים בתערובת הברשה:
1 חלמון + כף חלב+ קורט מלח.
אופים ב180 מעלות למשך 25-30 דקות.
מברישים בסירופ.
********
מוצר מומלץ❣️
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו בוואטסאפ 👇🏽








תגובות