קלה ומטריפה עוגת גלידה קרירה שכולם אוהבים ובכלום עבודה - גולדי מטעמים
- גולדי מטעמים

- 5 באוק׳
- זמן קריאה 1 דקות
קלה ומטריפה עוגת גלידה קרירה שכולם אוהבים ובכלום עבודה - גולדי מטעמים
עוגת גלידה קרירה בכלום עבודה.
עוגת זברה שכולם אוהבים/ כמו גלידה
מתכון- גולדי מטעמים
גולדי רחל זגורי
חומרים:
2 מיכלים (סה"כ 500 מ"ל) שמנת מתוקה .
1/2 כוס חלב.
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
1/2 כוס סוכר לבן
1 גביע שמנת חמוצה(250 גרם) או גבינה לבנה 5%
20 יחידות פתי בר שוקולד
להרטבת הביסקוויטים:
1 כוס חלב ללא נס קפה בחלב!
קישוט עוגת הזברה:
100 גרם שוקולד חלב או מריר
אופן הכנה:
מקציפים במיקסר 2 שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וסוכר, במהירות גבוהה למשך 2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם. מוסיפים גבינה וממשיכים להקציף עוד 10 שניות.
משאירים 7 כפות של קרם בצד (למריחה על העוגה אחרי הכנסת הביסקוויטים).
בתבנית אינגליש קייק חד פעמית או סיליקון( רצוי),מוזגים את תערובת הקרם לתבנית המשומנת ומיישרים בעזרת לקקן.
טובלים ביסקוויט בחלב לזמן קצר (3 שניות ומוציאים).
מכניסים את הביסקוויט הרטוב לתוך הקרם, בטורים לאורך העוגה עד שהוא נוגע בתחתית התבנית.
ממשיכים באותו אופן עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים. מורחים מלמעלה את הקרם ששמרנו בצד, לכיסוי מלא של הביסקוויטים.
מקפיאים את העוגה למשך הלילה. הופכים על מגש ומסירים את התבנית.
מגררים 100 ג' שוקולד (חלב) בפומפייה מעל העוגה. חותכים פרוסה מכל קצה של העוגה כדי לחשוף את דוגמת הזברה.
מפשירים שעה במקרר ומגישים קר.
הערות:
מכינים את העוגה בתבנית חד פעמית או סיליקון בכדי שחילוץ העוגה יהיה נוח.
יש לניילן בסיום השימוש.
********
מוצר מומלץ❣️
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ 👇🏽










תגובות