top of page
Post: Blog2_Post

קינוח סיגרים ממולאים קוקוס ושוקולד - כרמית דהאן



קינוח טעים טעים וקל להכנה


300 גרם שוקולד מריר כוס קרם קוקוס חצי כוס פירורי עוגיות לוטוס חופן אגוזי מלך קצוצים דק

6-8 עליי פילו מעט שמן או ספריי שמן

אגוזי מלך טחונים דק


שוברים את השוקולד לקוביות מניחים בסיר מוסיפים את הקרם קוקוס מבשלים תוך כדי ערבוב עד שכל השוקולד נמס ומקבלים רוטב שוקולד חלק מוסיפים לשוקולד את פירורי הלוטוס והאגוזים מערבבים ומצננים

לוקחים עליי פילו בודד מקפלים לחצי מברישים או מרססים מעט שמן מקפלים שוב את העלה לחצי ושוב משמנים מעט יוצקים מהמלית שוקולד פס לאורך העלה ומגלגלים לסיגר מעברים לתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה משמנים את הסיגר ומפזרים אגוזי מלך

אופים את הסיגרים בחום של 200 מעלות עד להזהבה

לרוטב ממיסים 100 גרם שוקולד עם מעט קרם קוקוס


מגישים את הסיגרים עם רוטב שוקולד חם









Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page