top of page
Post: Blog2_Post

פיצה בתוספת תפוחי אדמה ורוזמרין - מירב מלכה

פיצה בתוספת תפוחי אדמה ורוזמרין - מירב מלכה


לבצק:

קילו קמח

כף וחצי שמרים

3 כפות סוכר

2-3-כוסות חלב פושר חם.

1 וחצי כפות מלח

חצי כוס שמן.


**טיפ להתפיח את השמרים לפני עם כוס מים ורבע כפית סוכר.

*להוסיף את המלח רק אחרי עיבוד קל של הבצק

* לשמן את הידיים בסיום הלישה

*להתפיח שעה

ליצור צורה בתבנית להוסיף את התוספות ולתת לבצק עוד רבע שעה התפחה ולאחר מכן להכניס לאפיה.


לרוטב:

לטגן מעט שום להוסיף

רסק עגבניות

רבע כוס מים

תבלין לפיצה

מלח

אבקת מרק פטריות

ופלפל שחור


אופן ההכנה:

לפרוס פרוסות דקיקות של תפוחי אדמה להניח מעל הבצק .

לשפוך מעל את הרוטב ,להוסיף גבינה צהובה ,זיתים ולפזר עלי רוזמרין.

לאפות על 180 מעלות עד להזהבה.


בהצלחה

Merav🍰


********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇

ree

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page