top of page
Post: Blog2_Post

עוגת שוקולד וקוקוס - הצפיחית של צחית

עודכן: 20 בינו׳ 2023



בקערת מיקסר:

3 ביצים שלמות L

קמצוץ מלח


להתחיל לערבל במהירות גבוהה עד לקבלת קצף תפוח ויציב.

להוסיף בהדרגה:

3/4 כוס סוכר


להוריד מהירות ולהוסיף:

1/3 כוס שמן.


להוציא את הקערה מהמיקסר.


בקערית קטנה:

3/4 כוס קמח

1 שקית אבקת אפיה

2 כפות קקאו


לערבב קלות ולנפות לתוך קערת הביצים.

לקפל בתנועות עטיפה.

לרפד תבנית אפיה עגולה קפיצית בנייר אפיה (רק בתחתית) ולשמן קלות עם חמאה.

לצקת את הבלילה וליישר.

לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות, עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.


בסיר:

1/2 כוס שמנת להקצפה

100 גרם חמאה

1/2 כוס סוכר


לבשל באש בינונית עד להמסת החמאה.

להוסיף:

2 כוסות קוקוס טחון.


לערבב ברציפות עד להצטמצמות הנוזלים והיפרדות הקוקוס מהדפנות.


ההרכבה:

לחצות את העוגה לשני חלקים.


בכוס:

1/4 כוס שמנת להקצפה

4 כפות חלב


להרטיב את החלק התחתון של העוגה (עם השמנת / חלב).

לסגור את מסגרת התבנית - אפשר להניח שקף מסביב למסגרת.

לצקת מעל את מלית הקוקוס וליישר.

להניח מעל את החלק השני של העוגה.

להרטיב מעט גם את החלק העליון.


בסיר קטן:

150 גרם שוקולד מריר

1/2 כוס שמנת להקצפה.


לבשל בחום נמוך תוך ערבוב עד לקבלת מרקם חלק.

לשפוך מעל העוגה.

להכניס למקרר להתייצבות.

לקשט במעט קוקוס.



********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽

ree

ree

ree





תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page