top of page
Post: Blog2_Post

מתכון קליל ומהיר פרוסות תפוחי אדמה עם עשבי תיבול פשוט והכי טעים - אביגיל מייזליק


מתכון קליל ומהיר פרוסות תפוחי אדמה עם עשבי תיבול פשוט והכי טעים - אביגיל מייזליק


פרוסות תפוחי אדמה פריכות בשמן זית ושום

12 תפוחי אדמה קלופים

8 שיני שום קלופות

5 כפות שמן זית או 100 גר’ חמאה

מלח ופלפל


פורסים את שיני השום ומפזרים את הפרוסות בצורה אחידה על תבנית התנור. חוצים את תפוחי האדמה לחצי ופורסים כל מחצית לפרוסות בעובי חצי ס”מ, משתדלים שהפרוסות ישארו צמודות זו לזו ולא יתפזרו על הקרש. מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה כמו קלפים בתבנית, פס אחרי פס של פרוסות, לוחצים מעט את הפרוסות כדי שהן “יפתחו” בצורה חופפת, טור אחרי טור. יוצקים על הכל מלח, פלפל ושמן זית. אופים בחום של 190 מעלות למשך 50 ד’, עד שתפוחי האדמה זהובים ורכים.


לשידרוג: ניתן לפזר על הכל מלמעלה 4 כפות רוזמרין קצוץ. מעניק ריח וטעם מופלאים לכל המנה.

***********

מוצר מומלץ💥💥

סט 3 סוטאג'ים בגודל 24+28+3 ROSO, מתאימים לכל סוגי הכיריים וגם לתנור האפייה!!

מחיר בלעדי! להזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽

💖

ree

ree

ree



  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page