מתכון עיראקי אסלי קובה דלעת יוצא פשוט מעדן - נועם זיגדון
- נועם זיגדון

- לפני 4 ימים
- זמן קריאה 1 דקות
מתכון עיראקי אסלי קובה דלעת יוצא פשוט מעדן - נועם זיגדון
כוס מדידה חד פעמית חמה
*למעטפת*
1- ק"ג סולת 1- כף מלח 3 כוסות מים 2 כפות שמן
לערבב היטב להניח רבע שעה לספיגה
*לתערובת הבשר*
1 ק"ג בשר 2 בצלים קצוצים דק דק פטרוזיליה קצוצה כפית בהרט ¼ כפית הל טחון פלפל שחור מלח
לרוטב דלעת
1 ק"ג דלעת חתוכה לקביות 1 בצל קצוץ 2 כפות רסק 2 כפות סוכר מיץ מלימון שלם 3 גבעולי סלרי כולל העלים 4 כוסות מים מלח שמן
לטגן את הבצל עם שמן עד לשקיפות להוסיף את הרסק לטגן 2 דקות להוסיף 2 כוסות מים להביא לרתיחה להוסיף את הדלעת והכרפס ו- 2 כוסות מים נוספות לתבל לבשל כ-20 דקות
להרטיב מעט את הידיים עם מים לקחת כדור בנוני של מעטפת לשטח על כף היד למלא בבשר ולסגור להכניס לרוטב לבשל על אש נמוכה כחצי שעה
באהבה נועם זיגדון
**********
מוצר מומלץ 💥💥
מארז 3 מחבתות קוטר: 20, 24, 28 ס"מ. עם הנקודה האדומה מבית darna במחיר בלעדי!
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת המכונים שלנו בוואטסאפ👇🏽
.








תגובות