מתכון מנצח עוגת שיש ללא גלוטן קלה להכנה וטעימה ברמות - אפרת מילוא טויטו
- אפרת מילוא טויטו

- 03false17 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)
- זמן קריאה 1 דקות
מתכון מנצח עוגת שיש ללא גלוטן קלה להכנה וטעימה ברמות - אפרת מילוא טויטו
6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
1 וחצי כוסות קמח תמי כתום
1 אבקת אפיה
2 כפות קקאו
להקציף חלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב ותפוח להוסיף חלמונים (כל פעם חלמון אחד) תוך כדי הקצפה,להוריד את מהירות המקסר ולהוסיף את השמן בזרם דק.
את הקמח להוסיף לסירוגין עם מיץ התפוזים להטסיף אבקת אפיה.
לרפד תבנית 26 עם נייר אפיה ולשמן.
להוציא שליש מכמות העיסה לקערה נוספת להוסיף את הקקאו ולערבב היטב לצקת לתבנית פעם מעיסת הוניל ופעם מעיסת הקקאו לאפות בחום של 170 כ-50 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
תהנו
***********
מוצר מומלץ 💥
תבנית טורט 3 רגליים נשלפת אנודייז קוטר 24 ס"מ
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
לקבלת המתכונים שלנו בוואטסאפ👇🏽
⏬









תגובות