מתכון מיוחד לראש השנה שושני דבש ושקדים מטריפים ומומלצים - ליטל אשואל
- ליטל אשואל

- 14 בספט׳
- זמן קריאה 1 דקות
מתכון מיוחד לראש השנה שושני דבש ושקדים מטריפים ומומלצים - ליטל אשואל
1 קילו קמח
1.5 כפות שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
חצי כוס דבש
חצי כוס שמן
3 ביצים גודל L
כפית תמצית וניל
קורט מלח
1.5-2 כוסות מים חמימים
אופן ההכנה:
1. בקערת המיקסר עם וו לישה מניחים קמח, שמרים וסוכר ומפעילים על מהירות בינונית לערבב. מוסיפים דבש, שמן ביצים וכוס וחצי מים, נותנים 3 דקות לישה ומוסיפים את המלח. ממשיכים ללוש סה"כ כעשר דקות, אם הבצק מרגיש עוד יבש מוסיפים מים.
2.מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה וחצי להכפלת הנפח.
3.מחלקים את הבצק ל-3 ומרדדים כל חלק למלבן מעט דק.
בעזרת קורצן עגול קורצים עיגולים.
4.לוקחים בכל פעם ארבעה עיגולי בצק ומניחים אחד על גבי השני כמו ומגלגלים. חוצים לשניים באמצע לשושנים.
6.מכסים ומתפיחים כ20 דקות בלבד!
מכינים תערובת הברשה: 1 ביצה + 1 חלמון + 1 כף חלב + קורט מלח. ומברישים את החלה.
7.אופים ב 180 מעלות על תכנית טורבו למשך 25 דקות.
מברישים במעט דבש
********
מוצר מומלץ 💥💥
מבחר תבניות אפייה אנודייז איכותיות - במגוון דגמים לבחירה
להזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽
💖










תגובות