top of page
Post: Blog2_Post

לחמניה איטלקית עם קצפת - מריטוצו - נועם זיגדון

לחמניה איטלקית עם קצפת - מריטוצו - נועם זיגדון


לבצק:

½-3 כוסות קמח

1 כף שמרים יבשים

3 כפות סוכר

½ כפית מלח

1 ביצה L

100 גרם חמאה רכה

1 כפית תמצית וניל

1 כפית גרידת לימון

1 כוס חלב

להברשה : ביצה טרופה


לסירופ סוכר:

½ כוס סוכר

½ כוס מים

להרתיח כ-3 דקות


לקצפת

½-1 מיכלים שמנת להקצפה

2 כפות אבקת סוכר

1 כפית תמצית וניל

2 כפות אינסטנט פודינג וניל

לא חובה


ללוש את הבצק כ-10 דקות

להתפיח כשעה עד שיכפיל נפח

לחלק את הבצק ל-18 חלקים

לכדרר לכדור אליפסה

להניח בתבנית

ולהתפיח שוב כ-½ שעה

להבריש בביצה

לאפות בתנור שחומם מראש

על 180° כ-35 דקות עד שמשחים

להבריש את הלחמניות בעודן חמות בסירופ

לקרר היטב

להקציף את השמנת עם הסוכר

והוניל לקצף יציב

לעשות חתך בלחמניה

לזלף את הקצפת

לפזר אבקת סוכר


*ניתן להקפיא


באהבה נועם זיגדון 💞


**********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח האפייה המקורי והאיכותי מסיליקון איכותי 👇🏽








Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page