לחם גרוזיני - ורד צ'אפו
- ורד צ'אפו
- 10 בפבר׳ 2023
- זמן קריאה 1 דקות
לחם גרוזיני - ורד צ'אפו
מצרכים:
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
כף סוכר
2 כפות מלח שטוחות
חצי כוס שמן
3 כוסות מיים פושרים
אופן הכנה:
בקערת המיקסר מערבבים קמח
שמרים וסוכר טוב
*נוסיף את השמן
*נוסיף מיים כל פעם כוס
בין כוס לכוס נוסיף מלח
*מניחים לבצק לתפוח להכפיל נפחו
מורידים נפח ומתפיחים שוב
*נחלק את הבצק לכדורים או לאליפסה
*נשים את עיגולי הבצק בקערה עם מיים
כאשר הבצק צף נשמן תבנית חמה ועם האצבעות נשטח את הבצק על התבנית (לא תבנית חד פעמית)
*להכניס לתנור ל200 מעלות טורבו
בתאבון
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽



Comments