top of page
Post: Blog2_Post

לחם גרוזיני - ורד צ'אפו


לחם גרוזיני - ורד צ'אפו


מצרכים:

קילו קמח

2 כפות שמרים יבשים

כף סוכר

2 כפות מלח שטוחות

חצי כוס שמן

3 כוסות מיים פושרים


אופן הכנה:

בקערת המיקסר מערבבים קמח

שמרים וסוכר טוב

*נוסיף את השמן

*נוסיף מיים כל פעם כוס

בין כוס לכוס נוסיף מלח

*מניחים לבצק לתפוח להכפיל נפחו

מורידים נפח ומתפיחים שוב

*נחלק את הבצק לכדורים או לאליפסה

*נשים את עיגולי הבצק בקערה עם מיים

כאשר הבצק צף נשמן תבנית חמה ועם האצבעות נשטח את הבצק על התבנית (לא תבנית חד פעמית)


*להכניס לתנור ל200 מעלות טורבו


בתאבון

********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽








Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page