רוסט ביף אנטריקוט שלם - שף ערן גולני
- ערן גולני שף
- 21 ביולי 2022
- זמן קריאה 1 דקות
מצרכים: נתח שלם של אנטריקוט אפשר גם חצי טימין רוזמרין חרדל גרגיגים חרדל חלק דיג'ון שיני שום קלופים שמן זית מלח גס פלפל שחור גרוס נייר אפייה נייר כסף
איך מכינים בקערה מזלפים רבע כוס שמן זית 2 כפות חרדל גרגירים כף חרדל דיג'ון 6 שיני שום כף מלח חצי כף פלפל שחור גרוס ונוצרת לנו משחה את המשחה מפזרים על הנתח השלם וומוסיפים 2 גבעומים של רוזמרין ו2 גבעולי תימין עוטפים ב2 ניירות אפייה ואז בנייר כסף מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 3 שעות לאחר שעבר הזמן מוציאים מהעטיפה ומחזירים לעוד 10 דקות על חום של 220 מעלות פורסים דק ומגישים בתאבון

Comments