קלות להכנה קציצות פארסה/כרישה אפויות בתנור פשוט מעולות - אילנה לוי
- אילנה לוי
- 2 באוק׳ 2024
- זמן קריאה 1 דקות
קלות להכנה קציצות פארסה/כרישה אפויות בתנור פשוט מעולות - אילנה לוי
5-6 גבעולי כרישה, רק החלק הלבן, לשטוף ולחתוך לחתיכות. להוסיף קוביות גדולות מ - 2 תפוחי אדמה בגודל בינוני.
לבשל בסיר עם מים כחצי שעה או עד שמתרככים.
להעביר למסננת להגרת הנוזלים וקירור.
לטחון הכל במעבד מזון ביחד עם צרור פטרוזיליה.
להעביר לקערה, להוסיף חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור גרוס, כף שטוחה אבקת מרק עוף, חצי כוס פירורי לחם, רבע כוס קמח מצה אם יש, אם אין אז להוסיף עוד רבע כוס פירורי לחם.
להוסיף לעיסה 2 ביצים. לערבב הכל היטב ולהכניס לשעה למקרר להתייצבות.
בתבנית התנור, על נייר אפיה, להוסיף שמן שיכסה את התבנית בשיכבה דקה, לא יותר מידי. ליצור קציצות בידיים רטובות ולהניח בתבנית.
לאפות על 200 מעלות כחצי שעה או עד שהן משחימות במצב טורבו.
בהצלחה אילנה לוי
********
מוצר מומלץ💥💥
קוצץ מזון חשמלי מאסטר סלייסר המקורי והאיכותית, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם 🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽
לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ שלנו👇🏽

מי שעושה קציצות םרסה בתנור לא מבין בבישול שילמד תפירה