top of page
Post: Blog2_Post

עוגת דמקה, ביסקוויט שוקולד - מירב מלכה

עוגת דמקה, ביסקוויט שוקולד - מירב מלכה


בסקוויט בטעם שוקולד (קנוי)

להכין נס קפה חם

ולטבול את הביסקוויט שוקולד בנס קפה.


לקרם:

להקציף -

*250 מל שמנת מתוקה

*חצי כוס חלב

*4 כפות פודינג וניל


להוסיף לאחר ההקצפה-

*4 גבינת שמנת נפוליון

*2 סוכר וניל

לערבב ולזלף.


בהצלחה

Merav🍰


********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את הסט המושלם והמקצועי לזילוף - חובה בכל מטבח 👇🏽






Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page