עוגת שכבות מענגת - ליזי פרנליז
- ליזי פרנליז
- 27 במאי
- זמן קריאה 1 דקות
עוגת שכבות מענגת - ליזי פרנליז
החומרים:
2 בצק עלים אפויים
לטורט קפה:
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 כוס קמח
3/4 שקית א. אפיה
1 כף נס קפה
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
מעט ת. וניל
לקרם קפה אגוזים:
1 כוס שמנת צמחית
100 גרם א. סוכר
4 כפות פודינג וניל
2 כפות נס קפה
מעט ת. וניל
1/4 כוס שמן
100 גרם אגוזים קצוצים
אופן ההכנה:
טורט:
•מקציפים חלבונים+ סוכר
•בקערה נפרדת מערבבים חלמונים+ נוזלים
•בסיום הקצפת החלבונים מוסיפים את תערובת החלמונים ומיד אחכ את היבשים.
•יוצקים את תערובת העוגה בתבנית ח.פ בנונית עם ניר אפיה משומן
•ואופים בחום 180 כ15 דקות.
( בודקים אם הקיסם יבש)
קרם:
מערבבים את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת קרם אחיד.
אופן הרכבת העוגה:
בצק עלים, קרם, טורט, קרם, בצק עלים.
מקשטים למעלה עם א. סוכר ואגוזים קצוצים.
בהצלחה!!
פרנליז
********
מוצר מומלץ💥💥
משטח אפייה מסיליקון - המקורי והאיכותי בשלושה גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
לקבוצת המתכוני שלנו בוואטסאפ👇🏽
⏬








תגובות