top of page
Post: Blog2_Post

סלט קינואה וכרוב - עטרה ז׳ורנו

*מרכיבים:* כוס קינואה אדומה. 1/2 כרוב סגול. 3 כפות חמוציות. 100 גרם שקדים פרוסים קלויים. פטרוזיליה.

*לרוטב:* 1/2 כפית מלח. 1/2 כפית פלפל שחור. 2 כפות שמן. 3 כפות מיץ לימון. 2 כפות סילאן.


*לאופן ההכנה:* 1. לבשל את הקינואה כ-25 דקות ולאחר הבישול להעביר למסננת עד להתקררות מלאה. 2. יש לחתוך את הכרוב דק דק. 3. בקערה יש להוסיף את הקינואה, הכרוב החמוציות, השקדים והפטרוזליה. 4. בקערה קטנה יש לערבב את כל מרכיבי הרוטב ולהוסיף לסלט. 5. לערבב היטב את הסלט .









Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page