top of page
Post: Blog2_Post

מתכון משגע לעוגת פאי שזיפים בטעם חלומי - ליטל אשואל

מתכון משגע לעוגת פאי שזיפים בטעם חלומי - ליטל אשואל


מצרכים :

בצק עלים חתוך לקוביות

5-6 שזיפים חתוכים לפרוסות דקות

לקרם השקדים:

100 גרם מחמאה רכה(לא נמסה)

100 גרם אבקת סוכר

1 ביצה

100 גרם שקדים מולבנים טחונים

2 כפות קורנפלור

להברשה: חלמון ביצה+ 1 כף מים+ קורט מלח

להברשת התפוחים לאחר האפייה: פשוט דבש

אבקת סוכר לפידור


אופן ההכנה:

מתחילים בהכנת קרם השקדים:

בקערה טורפים מחמאה רכה ואבקת סוכר למרקם משחתי, מוסיפים ביצה וטורפים לתערובת תפוחה, מוסיפים שקדים טחונים קורנפלור ומקפלים עם מרית מעבירים לשק זילוף אפשר גם להניח עם כפית.


מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה את מלבני בצק העלים, מזלפים מעט מקרם השקדים במרכז כל מלבן ומסדרים שזיפים צמודים צמודים, מורחים מסביב תערובת הברשה ומפזרים שקדים פרוסים.

אופים ב180 מעלות למשך 25 דק או עד השחמה יפה.


מורחים את השזיפים בדבש - הדבר גם נראה יפה, אך גם משמש כחומר משמר על מנת לעכב את ההשחרה שלהם. מפדרים באבקת סוכר.


מה שיפה במאפה הזה, שאפשר להכין אותו בכל גודל שאוהבים, אני הכנתי גם עם פירות יער, עם גלידה בצד זה קינוח מטריף לחג! ופרווה!

המאפה במיטבו ביום האפייה ויום למחרת


אהבתם? תלחצו על ה-❤ בסוף המתכון

***********

מוצר מומלץ 💥💥

מארז 2 סירי סוטאז' 28+20 מבית רוסו, איכותיים ומתאימים לכל סוגי הכיריים. במחיר בלעדי ויש משלוחים לכל חלקי הארץ 🇮🇱

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page