מתכון מושלם לחמוצים טרשי שמוכנים אחרי יום בקירור - אריאלה גולדמן
- אריאלה גולדמן
- 12 ביוני
- זמן קריאה 1 דקות
מתכון מושלם לחמוצים טרשי שמוכנים אחרי יום בקירור - אריאלה גולדמן
• 2 צנצנות אטומות מעוקרות
• כוס מידה אוניברסלית לנוזלים
• אפשר כל ירק שאוהבים : לפת,סלרי,כרוב,קולורבי,גזר,כרובית,גמבה
•1 יח כרובית בינונית מחולקת לפרחים
• 5 יח גזר קלוף פרוס
• 3 יח גמבה חתוכה רצועות
• 1 יח פלפל ירוק טרי חריף פרוס
• 1 כפית כורכום / או קארי/ או תבלין לחמוצים ( אני מתבלת בכורכום)
• 3 גרגירי פלפל אנגלי
• נוזלים:
על כל כוס מים להוסיף כוס חומץ וכף מלח גס( כמות הנוזלים לפי גודל הצינצנות שברשותכם)
• אפשרות: להוסיף כפית תבלין מלח לימון ( הוא משמר את החמוצים זמן רב בקירור ושומר על צבעם
להרתיח את הנוזלים והתבלינים
להוסיף פנימה את הירקות ולבשל על להבה גבוהה 10 דק'.
להסיר מהאש ולהעביר מיד את הירקות והנוזלים לצינצנות ללא כיסוי.
לצנן היטב בטמפ' החדר,לאטום ולאחסן במקרר
בתאבון ♡
**********
מוצר מומלץ 💥💥
סירי יציקת ברזל ורוד עתיק מבית Food appeal, מתאימים לכל סוגי הכיריים וגם לתנור האפייה!!
מחיר בלעדי! להזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽


Comments