top of page
Post: Blog2_Post

טעים ברמות מתכון בולט תוניסאי אגדי - אילנה לוי

טעים ברמות מתכון בולט תוניסאי אגדי - אילנה לוי


בולט זו קציצת בשר עטופה בתפוח אדמה חתוך לצורת ספירלה.


5 - 6 תפוחי אדמה גודל בינוני, לקלף ולשים בקערה עם מים מהברז ביחד עם כפית מלח לריכוך ולהשאיר שעה.


בינתיים נכין את הבשר.

חצי ק"ג בשר טחון, בצל קצוץ שהמלחנו מעט והשארנו חצי שעה וסחטנו היטב.

2 פרוסות לחם רטובות וסחוטות, רק הלבן וצרור פטרוזיליה קצוצה.


לתבל בחצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור גרוס, חצי כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית כרווייה (קימל טחון).

לערבב היטב.


לשטוף את תפוחי האדמה מהמלח ולהתחיל לקלף שיכבה דקה בצורת ספירלה או כמו שמקלפים תפוח. לחתוך שיספיק לעטוף קציצה אובלית. משימה לא קלה ולכן המשכתי עם צורות סנדביץ כמו למפרום.

מתאים לאוהבות להשקיע.


להכין קערה עם קמח וקערה עם 4 ביצים טרופות. לקערת הביצים להוסיף רבע כפית מלח, מעט פלפל שחור ומעט פפריקה ולטרוף היטב.

לקחת כל צורת ספירלה או סנדביץ תפוח אדמה ולמלא בבשר, לעטוף בקמח מכל הצדדים ולטבול בביצה.


לטגן בשמן חצי עמוק עד השחמה טובה משני הצדדים.


אפשר להכניס לסיר עם רוטב עגבניות כמו מפרום ולבשל. אני בחרתי להשאיר כך.

בהצלחה - אילנה לוי

************

מוצר מומלץ💥💥

קוצץ מזון חשמלי מאסטר סלייסר המקורי והאיכותית, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם 🇮🇱

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽


לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ שלנו👇🏽




Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page