top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

הכי קלה ומשגעת עוגת שוקולד ללא מיקסר בציפוי גנאש שוקולדי מושלם שכולם אוהבים - אצל ברכה במטבח

תמונת הסופר/ת: אצל ברכה במטבחאצל ברכה במטבח

הכי קלה ומשגעת עוגת שוקולד ללא מיקסר בציפוי גנאש שוקולדי מושלם שכולם אוהבים - אצל ברכה במטבח


מצרכים לעוגה:

1 כוס סוכר

1 כוס שמן

3 ביצים

1 כף תמצית וניל

1 כוס שוקולית

1 כוס מים רותחים

100 גרם שוקולד מריר מגורר

2 כוסות קמח מנופה + שקית אבקת אפיה (אפשר במקום קמח תופח)

2 כפות קקאו

חופן אגוזים כתושים גס


מצרכים לציפוי (גנאש):

150 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות

150 מ"ל שמנת מתוקה


חממו את התנור ל-170 מעלות.


משמנים היטב את התבנית, או מניחים דף אפייה בתוכה ומשמנים את דפנות התבנית.


הבלילה:

בקערה, מערבבים את הסוכר, השמן, הביצים ותמצית הווניל.

מוסיפים את השוקולית ומערבבים מעט.


מוסיפים את המים הרותחים ואת השוקולד המגורר תוך ערבוב מהיר.

לאחר מכן, מוסיפים את הקמח המנופה, אבקת האפייה, הקקאו והאגוזים. מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה, אך שימו לב לא לערבב יותר מדי.


מניחים את הבלילה בתבנית ואופים במשך 30-40 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.


גנאש שוקולד:

לחמם את השמנת עד לכמעט הרתחה, בסיר קטן.

מורידים מהכיריים ומוסיפים את השוקולד שבור.

מערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין.


מחוררים את העוגה בעזרת קיסם, יוצקים את הגנאש החמים מעל העוגה ונותנים לו להיפגש בעוגה.


********

מוצר מומלץ 💥💥

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽

לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ👇🏽

.



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page