top of page
Post: Blog2_Post

תוספת מתוקה מפירות יבשים – מירב מלכה


חומרים: 300 גרם שזיפים 300 גרם משמשים 150 גרם צימוקים 100 גרם חמוציות לקלות קלות במחבת: חצי כוס שקדים פרוסים

כוס אגוזי מלך

רבע כוס שומשום


אופן ההכנה: במחבת לטגן 2 בצלים גדולים עד להזהבה לסנן את הפירות מהמים ולהוסיף אותם לבצל המטוגן, לערבב קלות ולכסות את המחבת ולהכין את הרוטב

2 כוסות מים רבע כפית פלפל שחור




ree






תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page