top of page
Post: Blog2_Post

שוקובו אישי כשר לפסח - נועם זיגדון

שוקובו אישי כשר לפסח - נועם זיגדון


½ קופסא שוקולד השחר

להכניס לשקית זילוף

למלא תבנית סיליקון כדורים קטנים להכניס למקפיא


לעוגה :

3 ביצים M

חצי כוס סוכר

קורט מלח

חצי כפית תמצית שקדים

2 כוסות שקדים טחונים

כף גדושה קונפלור

חצי שקית אבקת אפיה


להקציף את הביצים עם הסוכר התמצית שקדים והמלח לקצף תפוח ובהיר

להפסיק את פעולת המיקסר

בתנועת קיפול להוסיף את הקורנפלור האבקת האפיה והשקדים הטחונים

לצקת בתבנית בנונית משומנת

לאפות בתנור שחומם מראש

על 180° כ-10 דקות


לקרר היטב

בעזרת קורצן לקרוץ 15 עיגולים

את השארית של העוגה לפורר לפרורים


לקצפת:

1 כוס שמנת מתוקה

כף גדושה אינסטנט פודינג וניל

1 כף סוכר

להקציף לקצף יציב

על בסיס עוגיה להניח שוקולד קפוא לזלף קצפת ולגלגל בפירורים


באהבה נועם זיגדון ❤️


**********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽


ree

ree




תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page