top of page
Post: Blog2_Post

קובנה - ליטל אשואל



1 קילו קמח

2 כפות שמרים יבשים

1 כף גדושה סוכר

1 כף מלח

3.5-4 כוסות מים


ללוש היטב את כל החומרים, הבצק צריך לצאת מעט דביק

להתפיח שעה, להוריד נפח ולהתפיח עוד שעה.


לשמן בחמאה או מרגרינה תבנית ג'חנון.


לחלק את הבצק לחמש, לפתוח לעלה כל אחד מחלקי הבצק למרוח בחמאה מומסת ולגלגל, לחצות לשניים.

לסדר בתבנית לכסות ולהתפיח עד 3/4 גובה סיר.

לבשל על תחתית ייעודית (תחתית אותה מניחים על הלהבה ועליה את סיר הקובנה) 20 דקות מכל צד. ולהכניס לתנור ללילה על 100 מעלות.



ree






תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page