top of page
Post: Blog2_Post

פתיתים בצל ואיטריות - נועם זיגדון


פתיתים בצל ואיטריות - נועם זיגדון

תוספת קלה להכנה


כוס פתיתים

1 בצל פרוס

חצי כוס איטריות דקות

התיבול

חצי כף מלח

חצי כף כורכום

קורט פלפל לבן


ההכנה

מחממים סיר

עם 2 כפות שמן

מוסיפים את הבצל

מטגנים כ2-3 דקות

מוסיפים את האיטריות

מטגנים יחד עם הבצל

כ3-4 דקות

מוסיפים את

הפתיתים לסיר

ומערבבים יחד כ-4 דקות


מתבלים ב..

כורכום מלח ופלפל לבן

מערבבים ומוסיפים

מים רותחים

בגובה הפתיתים

מגיעים לרתיחה

מכסים ומבשלים

עד שהמים מתאדים

מכבים ומשאירים סגור

לאחר כ-10 דקות

מפרידים עם מזלג

באהבה נועם זיגדון ❤


**********

ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇



ree

ree

תגובה אחת

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
sarabiton100
27 באפר׳

במתכון של הפתיתים, לא מצוין כמות מים🤔

לייק
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page