top of page
Post: Blog2_Post

פרלינים שוקולד קליבוט במילוי פיסטוק שקדים וקרם חלב - אריה רוזנשטוק

.



200 גרם שוקולד מריר 70% קליבוט

100 גרם פיסטוק קלוף

100 שקדים מולבנים

50 גרם פתי בר

4 כפות חלב מרוכז


אופן הכנה:

במעבד מזון טוחנים את הפסיטוק השקדים והפתי בר

מעבירים לקערה מוסיפים את החלב המרוכז.

מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.

ממיסים את השוקולד במיקור בפולסים של 20 שניות עד לקבלת שוקולד נוזלי וחלק.

מורחים את דפנות התבנית בשוקולד מכניסים למקפיא ל5 דקות. ממלאים בפיסטוק מורחים מעל עוד שוקולד מכניסים למקפיא לחצי שעה.

מוציאים מהתבנית מקשטים לפי דמיונכם.


בהצלחה



ree





תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page