top of page
Post: Blog2_Post

פסטה ברוטב רוזה - תמרה בר מוחא

פסטה ברוטב רוזה - תמרה בר מוחא


250 גרם פסטה מס' 7

50 גרם חמאה

1 שמנת לבישול

1 כוס חלב

2 קופסאות רסק קטנות

מלח ופלפל שחור

כפית תבלין פיצה או בזיליקום.


אופן ההכנה:

לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן ולסנן.

במחבת לטגן חמאה

להוסיף לה שמנת מתוקה חלב רסק וטיבול לערבב ולהסמיך.


לסנן את הפסטה ולהוסיף לרוטב.


בהצלחה



********

המלצה:

סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇



ree






תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page