top of page
Post: Blog2_Post

פיתה זעתר - ליטל אשואל


פיתה זעתר


מתכון: 1 קילו קמח לבן מנופה 2 כפות שמרים יבשים 1 כף סוכר 1 כף מלח 3 כוסות מי ברז


אופן הכנת הבצק: בקערה שמים את כל חומרי הבצק ולשים עם הידיים לבצק דביק אך אחיד! ההתנהלות עם הבצק כל הזמן עם הרטבת כפות הידיים תחת הברז מה שיקל על הלישה וימנע הידבקות לידיים.

עוטפים בניילון נצמד.


מכאן ישנן 3 התפחות.

כל התפחה כשעה, בין התפחה להתפחה לשים שוב את הבצק מורידים לו את הנפח, מכסים ומתפיחים.

לאחר 3 התפחות מחלקים את הבצק ל10 כדורים.

משטחים כל כדור עם ידיים רטובות על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.

בצלחת מערבבים 100 גרם זעתר עם 3 כפות שמן ומורחים על כל פיתה בתבנית.


אופים ב190 מעלות על תכנית טורבו כ 20-25 דקות.

יוצקים מעל הפיתות האפויות שמן זית בכמות נדיבה.



ree

ree





תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page