אין טעים וקל מזה נאגטס נגיסי חזה עוף בטמפורה תתכוננו להתמכר - שף מיכה כלפה
- שף מיכה כלפא
- 16 בספט׳ 2024
- זמן קריאה 1 דקות
אין טעים וקל מזה נאגטס נגיסי חזה עוף בטמפורה תתכוננו להתמכר - שף מיכה כלפה
בשביל הילדים ולא רק!
אפשר גם בלי השומשום
1 ק"ג חזה עוף שלמים / או חזה הודו (כל אחד וטעמו)
לטמפורה:
חצי כוס קמח
חצי כוס קורנפלור
1 כוס בירה (בהירה)
כפית מלח
קורט פלפל לבן
אם צריך ניתן להוסיף מעט מים.
2 ביצים (מוקצפות)
חצי כוס קמח לציפוי
שמן לטיגון.
למתבל / רוטב:
רבע כוס חומץ
חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק
חצי כוס רוטב צ'ילי חריף
רבע כפית צ'ילי גרוס
כף שטוחה של פפריקה מתוקה
רבע כפית פלפל שחור גרוס
קורט מלח
2-3 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
מערבבים את החומרים עד לקבלת מרקם אחיד.
אופן ההכנה:
1. חותכים חזה העוף לקוביות של 3 על 3 ס"מ
2. מערבבים את קמח, הקורנפלור הבירה המלח ומעט הפלפל לבן ביחד.
3. מצפים את קוביות חזה העוף במעט קמח , טובלים בביצה ולאחר מכן בטמפורה.
4. ומטגנים בשמן עמוק, ל2-3 דקות, להקפיד שלא ישרף (שחזה העוף ישאר בהיר)
להניח על נייר סופג
5. להגיש עם המתבל / רוטב של הצ'ילי
הצעת הגשה:
אפשר לשפד נגיסי חזה העוף בשיפודי עץ קטנים. מלווה בסלט עלי בייבי ועלי רוקט מתובלים.
אפשר עם רוטב טריאקי ואפשר גם בלי השומשום
תודתי לחבר יקר סמי לוגסי
*********
מוצר מומלץ❣️
רוסוגריל - סיר אחד המשלב בין רוסטר לפלנצ’ה.
מתאים לבישול בתנור עד 180 מעלות עם מכסה
ועד 240 מעלות ללא המכסה, ומתאים לכל סוגי הכיריים.
ועכשיו במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.
לפרטים 👇🏼
🔝
הצטרפו לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו👇🏼
.
לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ 👇🏼



Comentarios