top of page
Post: Blog2_Post

עוגת תפוחים עם קראמבל - נועם זיגדון

עוגת תפוחים עם קראמבל - נועם זיגדון

המתכון האהוב על החטוף אורי דנינו שיחזור הביתה בקרוב עם כל החטופים והחטופות

מתוך הספר שבועות של געגוע

מתאים לתבנית אינגליש קייק בנונית


לקראמבל :


⅓ כוס קמח

¼ כוס שקדים טחונים

1 כף גדושה סוכר

3 כפות שמן

לערבב לתערובת פירורית


לעוגה:


2 ביצים L

⅓ כוס שמן

⅓ כוס סוכר

⅓ כוס מים

1 כוס קמח תופח

1 כפית שטוחה קינמון

1 תפוח גדול חתוך לקוביות קטנות


להקציף את הביצים והסוכר לקצף בהיר ותפוח

להוסיף את המים והשמן

להוסיף את הקמח והקינמון

להקציף עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה


להוסיף את התפוחים בתנועת קיפול

לצקת לתבנית משומנת

לפזר את הקראמבל


לאפות בתנור שחומם מראש

על 180° כ-35 דקות עד שהעוגה אפויה וזהובה והפירורים פריכים


באהבה נועם זיגדון


*********

מוצר מומלץ❣️

מרסס שמן בבקבוק זכוכית במחיר הפתעה.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page