עוגת מרנג שקדים - אמונה בוארון
- אמונה בוארון
- 1 באפר׳ 2023
- זמן קריאה 1 דקות
עוגת מרנג שקדים - אמונה בוארון
המצרכים:
למרנג:
4 חלבונים
1כוס סוכר
1 כוס קמח שקדים
לקרם:
1 שמנת מתוקה (אפשר קצפת צמחית)
1 אינסטנט פודינג וניל
לציפוי:
1 קופסה אפרסקים בשימורים
100 גרם שקדים פרוסים קלויים
אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף חזק.
להוסיף את קמח השקדים בתנועות עטיפה.
לחלק את הקצף לחצי, כל חצי למרוח על נייר אפיה בתוך תבנית בקוטר 20 ס'מ.
לאפות כל אחד לחוד בתנור שחומם ל-120 מעלות, בערך שעה.
לקרר.
להקציף את השמנת עם הפודינג.
להניח על כלי הגשה מרנג אחד למרוח עליו 3 כפות מהקרם.
להניח על הקרם את המרנג השני , למרוח את שארית הקרם וגם
בדפנות.
לחתוך את האפרסקים לפרוסות ולסדר אותם במעגלים על הקרם.
להדביק את השקדים בדפנות העוגה.
לשמור בקירור.
בהצלחה
********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽

Comments