top of page
Post: Blog2_Post

עוגת גבינה אפויה – מירב מלכה



מצרכים ואופן הכנה:


מצרכים 6 ביצים כוס סוכר קר 500 גרם גבינה 1 וחצי שמנת חמוצה 3 כפות פודינג 3 כפות קורנפלור

אופן ההכנה: להקציף חלבונים עם כוס סוכר חד פעמי קר בקערה נפרדת לערבב: חלמונים, גבינה, שמנת חמוצה, פודינג וקורנפלור לשפוך את התערובת לחלבונים המוקצפים ולערבב בתנועת עטיפה.

לאפות על 200 מעלות למשך 10 דקות לפתוח את התנור להפריד את הדפנות עם סכין ולאחר מכן לאפות עוד כ 50 דקות על חום 150 מעלות.

לנעוץ אחרי שעה עם קיסם ולבדוק שהוא יוצא נקי. בהצלחה

Merav



ree







תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page