top of page
Post: Blog2_Post

עוגיות בוטניום ושקדים מושלגות - אריה רוזנשטוק


מתכון :

3 חלבונים

300 גרם קמח שקדים

150 גרם סוכר

תמצית וניל .אם רוצים גם תמצית מי ורדים

אבקת סוכר לציפוי


אופן הכנה :

להקציף את החלבונים עם הסוכר עד קצף יציב

להוסיף את הקמח שקדים לערבב עם כף

להוסיף את תמצית וניל

ליצור כדורים בגודל של 2 ס"מ לגלגל על אבקת הסוכר .להניח על נייר אפיה .

לאפות 180 מעלות 12 עד 15 דקות ממשיכים עם טארפש (מושלגות בוטנים) מטורףףףףףףף 2 כוסות בוטנים קלויים וטחונים

2 כפות קמח מצה

1 כוס סוכר

חצי שקית אבקת אפיה

1 ביצה

חצי כפית קינמון

חצי כפית ציפורן


אופן הכנה

מוסיפים את כל החומרים מעבדים עד עיסה אחידה

מגלגלים לתוך אבקת סוכר. שמים בניירות אופים 170 מעלות 15 עד 20 דקות.

בהצלחה



ree

ree





תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page