מתכון משגע בורקס בוטיק במילוי בשר מפורק אין טעים וקריספי כזה - אילנה טל
- אילנה טל - ככה אני אופה את זה
- 5 באוג׳
- זמן קריאה 2 דקות
מתכון משגע בורקס בוטיק במילוי בשר מפורק אין טעים וקריספי כזה - אילנה טל
בורקס בשר מפורק בוטיק
אחרי שתכינו את הבורקס הזה תשכחו מכל מה שידעתם על בצק ומילוי.
איך חיתוך אחד קטן, מילוי מתקתק ומדויק עושים את ההבדל
מה תקבלו? קינוח מלוח מרהיב וטעים
הבצק קריספי בזכות האפייה האיטית עד הזהבה מושלמת, והבשר? נמס בפה
זה מסוג הדברים שיגרמו לאורחים להגיד וואוו מתכון דחוף!!!
השיטה הפשוטה לחיתוך הבצק היא זו שתהפוך את הבורקס למקצועי בטירוף.
ככה תכינו גם
אפשר להכין עם אסאדו שזה יוצא נדיר או כמו שהכנתי הפעם עם צלי בקר מס 5
בישלתי את הצלי(חתכתי מראש לקוביות גדולות) במים עם פלפל אנגלי, עלי דפנה, בצל שלם ו4 שיני שום עד שהתבשל לגמרי, ופירקתי אותו ל"חוטים"
את הציר הקפאתי זה מוסיף מלא טעם לתבשילים שתכינו בשישי או בכלל
במחבת גדולה מטגנים 2 בצלים לבנים חצויים ופרוסים
בצל סגול 1 חצוי ופרוס
כרישה, החלק הירוק חתוך לרצועוץ
ממש עד הזהבה ואפילו טיפה כרוך
מוסיפים את הבשר המפורק ומתבלים בפפריקה מתוקה גרוסה ופלפל שחור גרוס, מלח, מעט רוטב ברביקיו, מעט רוטב טריאקי ומעט סילאן, רבע כוס מהציר שבישלנו ומערבבים,, מבשלים כמה יחד
לצנן ולמלא בצק עלים, מלוואח או
פילו מה שאוהבים
אני מלאתי בבצק עלים, מלבן אחד חתכתי עם סכין למן פסים פסים עם מרווחים כדי לקבל צורת רשת יפה
מכסים מעל הבשר מהדקים
מורחים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל 170° אפיה איטית מה שמבטיח בצק עלים דפוף וקריספי בטירוף
מוציאים כשממש זהוב
מגישים לצד רוטב פטריות או עם זילוף טריאקי מעל
בתאבון
***********
מוצר מומלץ 💥💥
מבחר תבניות אפייה אנודייז איכותיות - במגוון דגמים לבחירה
להזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽
💖


תגובות