מתכון מנצח בניחוח ביתי שבלולי קינמון רכים כמו עננים במבחר מילויים מטריפים - אצל ברכה במטבח
- אצל ברכה במטבח

- לפני 6 שעות
- זמן קריאה 1 דקות
מתכון מנצח בניחוח ביתי שבלולי קינמון רכים כמו עננים במבחר מילויים מטריפים - אצל ברכה במטבח
ניתן למלא בנוטלה ואגוזים,/פרג
כרולדה, כל צורה מועדפת
נצטרך
לבצק:
3.5 כוסות חד פעמי (שתיה חמה) +כף מחוקה - קמח מנופה
1/4 כוס סוכר
כף שמרים יבשים
2 ביצים M
כוס חלב פושר
100 גרם חמאה רכה
מילוי:
120 גרם חמאה, רכה מאוד אבל לא מומסת
1 כוס סוכר חום כהה
2 כפות גדושות קינמון
הברשה:
ביצה , 2 כפות חלב כפית תמצית וניל
הברשה במיי הסוכר:
חצי כוס סוכר
חצי כוס מיים
כפית תמצית וניל
ההכנה:
בקערת המיקסר קמח שמרים וסוכר לערבב
מוסיפים את שאר חומריי הבצק. את החמאה הוסיפו בסוף.
מעבדים עד לקבלת בצק מגובש ואחיד.
הבצק מעט דביק וזה בסדר. ליצור כדור מהבצק. להעביר לקערה משומנת. לכסות בנילון נצמד להניח לתפיחה של שעה, עד להכפלת הנפח.
בזמן התפחת הבצק, הכינו את מיי הסוכר. לבשל את המיים והסוכר עד להמסת הסוכר. להניח לקרור
לחלק את הבצק לשלושה חלקים, לרדד כל חלק למלבן. למלא מהמילוי המועדף, לקפל את הבצק לשניים, לרדד שוב למלבן ארוך.
בעזרת סכין גלגלת פיצה, חותכים לפסים.
לגלגל כל פס לשבלול, להניח במרווחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
לכסות ולהתפיח פעם שניה,
עשרים דקות חצי שעה מכוסה.
לחמם תנור 190 מעלות חום עליון תחתון.
למרוח את השבלולים בביצה,לאפות עד לצבע זהוב.
כשהוצאנו את התבנית מהתנור להרטיב את השבלולים במיי הסוכר בנדיבות
*********
מוצר מומלץ 💥💥
סט 3 סירי סוטאז' מבית Roso - בגדלים 24 + 28 + 32 ס"מ - איכותיים ומתאימים לכל סוגי הכיריים במחיר בלעדי! 🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
❤









תגובות