מתכון מומלץ תוספת קלה ובכלום עבודה פתיתים עם אפונה וגזר יוצא אחד אחד וטעים ברמות - שולמית שחר
- במטבח של שולמיטעים ונעים

- לפני 6 דקות
- זמן קריאה 1 דקות
מתכון מומלץ תוספת קלה ובכלום עבודה פתיתים עם אפונה וגזר יוצא אחד אחד וטעים ברמות - שולמית שחר
קטגוריית תוספות
שחר שולמית - מידות אוניברסליות
מצרכים:
1/2 כוס בצל יבש
כוס מים רותחים (240 מ"ל)
500 גרם פתיתים (דוגמת אורז)
1/3 כוס שמן (80 מ"ל)
כפית מחוקה פלפל שחור גרוס
כפית מחוקה כורכום
כף מחוקה מלח
2 כפות מחוקות אבקת מרק בצל
4 כוסות מים רותחים (960 מ"ל)
קופסת שימורים של אפונה וגזר (560 גרם - מסוננת מנוזלים)
אופן ההכנה:
מניחים בקערה קטנה את הבצל היבש עם המים הרותחים ומניחים בצד מכוסה כ15 דקות (עד לריכוך הבצל)
מטגנים בסיר מספר דקות על להבה נמוכה את הפתיתים עם השמן והתבלינים ומערבבים בין לבין
מוסיפים לסיר את הבצל היבש עם הנוזלים שנותרו בו
מוסיפים לסיר עוד 3 כוסות מים
מוסיפים לסיר את האפונה והגזר ומערבבים
מנמיכים את הלהבה לנמוכה מאוד ומבשלים את הפתיתים עד שכל הנוזלים נספגים בהם (מערבבים מידי פעם)
משאירים מכוסה כ15 דקות לפני שמערבבים ומגישים חם
בהצלחה
שלכם שולמית
***
מוצר מומלץ 💥
סט 3 סירי סוטאז' מבית Roso - בגדלים 24 + 28 + 32 ס"מ - איכותיים ומתאימים לכל סוגי הכיריים במחיר בלעדי! 🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
לקבוצת המתכונים בוואטסאפ 👇🏽
.









תגובות