מתכון מומלץ זה הסמבוסק הכי טעים בעולם אין אחד שלא יחמיא - יפה זערור
- יפה זערור

- לפני 6 שעות
- זמן קריאה 1 דקות
מתכון מומלץ זה הסמבוסק הכי טעים בעולם אין אחד שלא יחמיא - יפה זערור
מתכון:
בקערת המיקסר קילו קמח 3/4 כוס שמן או 50 גרם מרגרינה...
2 ביצים מקושקשות.
לקחת קערה נפרדת ולשים 2 כוסות מים פושרים+ 2 כפות שמרים יבשים+ 2 כפות סוכר לערבב ולהוסיף לקמח להמשיך ללוש דקה נוספת אם הבצק עדיין קשה להוסיף עד מעט מים לפי הצורך.עד לקבלת בצק רך ונעים. ועכשיו להוסיף כף מלאה מלח. ולהמשיך בלישה 10 דקות נוספות.
להוציא את הבצק לקערה משומנת. ולהתיז מעל הבצק שומן שלא יתייבש ויקבל קרום.
לכסות ולתת מנוחה כשעה לערך עד שהבצק מכפיל את ניפחו.
יש להוריד את האויר של הבצק ולתת התפחה נוספת.
הכנת המילוי: (זה עושים יום קודם)
חצי קג חומוס מספיק בדיוק לקילו קמח. מושרה לילה לשטוף במים נקיים ולבשל בערך 10 דקות חצי בישול+ כף מלאה מלח לסנן ולעביר למטחנת בשר ולטחון טחינה גסה להניח בצד.
לקחת 2 קילו בצל לקצוץ דק ולטגן במעט שמן על להבה בנונית עד להזהבה.
להעביר למסננת להוציא את השמן העודף ולהעביר לחומוס הטחון.
להוסיף לחומוס תבלינים
כף מלאה כמון
כף פפריקה מתוקה.
כפית/כף צ'לי חריף חובה!
ומלח לפי הצורך..
לקחת את הבצק ולחלק לארבע כל חלק לרדד לעלה בעובי חצי ס"מ לקרוץ עיגולים למלא במילוי שהכנו ולסגור בצורת ירח להדק טוב טוב מסביב עם מזלג.
ולהטפחה דקה שתיים.
טיפ שלי:
אחרי הטפחה לעבור מסביב עם מזלג להדק
טוב טוב שלא יפתח.
לטגן בשמן עמוק.
בהצלחה.
***********
מוצר מומלץ 💥💥
מבחר תבניות אפייה אנודייז איכותיות - במגוון דגמים לבחירה
להזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
💖
.









תגובות