מתכון מומלץ ובכלום עבודה טורטיות ממולאות בחזה עוף ופטריות - נועם זיגדון
- נועם זיגדון

- לפני 4 ימים
- זמן קריאה 1 דקות
מתכון מומלץ ובכלום עבודה טורטיות ממולאות בחזה עוף ופטריות - נועם זיגדון
16 טורטיות קטנות
1 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות
2 סלסלאות פיטריות חתוכות לקוביות קטנות
¼ כוס מים
2 כפיות פפריקה מתוקה
¼ כפית פלפל שחור
¼ כפית כורכום- אופציונלי
½-1 כפות אבקת מרק בצל
1 כפית מלח
¼ כוס שמן
להשחים את הבצל עם השמן
להוסיף את הפטריות
לטגן כ-5 דקות
להוסיף את החזה עוף ולבשל עד שישנה את הצבע ללבן
לשים בקערה את המים האבקת המרק בצל והתבלינים
להוסיף לסיר
לבשל עד לצימצום נוזלים
לקחת טורטיה
להניח בחלק התחתון
2 כפות מהמילוי
(להשאיר קצות מקום לקיפול )
לקפל משני את הצדדים פנימה
ולגלגל מלמטה למעלה
להדק היטב
לטבול בביצה ובפירורי לחם עם שומשום
לטגן בשמן עמוק משני צדדים
עד שמזהיב
לרוטב:
1 בצל חתוך לקוביות בנוניות
סלסלת פטריות חתוכות
לפרוסות דקות
2 כוסות מים
2 כפות אבקת מרק פיטריות
1 כף אבקת מרק בצל
¼ כפית פלפל שחור
¼ כוס שמן
לטגן את הבצל עם השמן
להוסיף את הפיטריות
לערבב את התבלינים עם המים והאבקות מרק
לשפוך לסיר ולבשל כ-5 עד שמסמיך
קרדיט לכלתי Liz Ifergan Zigdon המהממת
באהבה נועם זיגדון
*********
מוצר מומלץ 💥💥
סירי סוטאז' מוזהבים להגשה, מבית food apeal - במגוון גדלים לבחירה!🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
.
לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ 👇🏽
.










תגובות