top of page
Post: Blog2_Post

מתכון לכרוב סגול כבוש - שחר שולמית


מתכון לכרוב סגול כבוש - שחר שולמית

המצרכים לכרוב סגול כבוש:

  • 5 קילו כרוב סגול

  • 1 כף מלח לימון

  • 6 כפות סוכר שטוחות

  • 1 ליטר חומץ

  • 1/2 כוס שמן

אופן ההכנה לכרוב סגול כבוש:

  1. שוטפים את הכרוב השלם( ללא תולעים) ומנגבים אותו היטב

  2. חותכים אותו לרבעים ומוציאים את הליבה(החלק הבהיר)

  3. קוצצים את הכרוב ומניחים אותו בקערה גדולה

  4. מוסיפים לקערה את שאר המצרכים ומערבבים היטב עם היד

  5. מניחים אותו כ1/2 שעה לספוח טעמים ומערבבים אותו שוב מספר פעמים

  6. מעבירים אותו לצנצנת מעוקרת ואפשר כבר להתענג עליו בכל סוג של ארוחה.

הערה: כשהכרוב נגמר לא זורקים את הנוזלים. מוסיפים להם שוב פעם כרוב ומתקנים תיבול

בהצלחה רבה ובתאבון



ree



תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page