top of page
Post: Blog2_Post

מתכון טעים וממכר נאגטס נגיסי חזה עוף בטמפורה אין טעימים וקלים כאלה - שף מיכה כלפה

מתכון טעים וממכר נאגטס נגיסי חזה עוף בטמפורה אין טעימים וקלים כאלה - שף מיכה כלפה


בשביל הילדים ולא רק!

אפשר גם בלי השומשום


1 ק"ג חזה עוף שלמים / או חזה הודו (כל אחד וטעמו)


לטמפורה:

חצי כוס קמח

חצי כוס קורנפלור

1 כוס בירה (בהירה)

כפית מלח

קורט פלפל לבן

אם צריך ניתן להוסיף מעט מים.

2 ביצים (מוקצפות)

חצי כוס קמח לציפוי

שמן לטיגון.


למתבל / רוטב:

רבע כוס חומץ

חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק

חצי כוס רוטב צ'ילי חריף

רבע כפית צ'ילי גרוס

כף שטוחה של פפריקה מתוקה

רבע כפית פלפל שחור גרוס

קורט מלח

2-3 כפות שמן זית


אופן ההכנה:

מערבבים את החומרים עד לקבלת מרקם אחיד.


אופן ההכנה:

1. חותכים חזה העוף לקוביות של 3 על 3 ס"מ


2. מערבבים את קמח, הקורנפלור הבירה המלח ומעט הפלפל לבן ביחד.


3. מצפים את קוביות חזה העוף במעט קמח , טובלים בביצה ולאחר מכן בטמפורה.


4. ומטגנים בשמן עמוק, ל2-3 דקות, להקפיד שלא ישרף (שחזה העוף ישאר בהיר)

להניח על נייר סופג


5. להגיש עם המתבל / רוטב של הצ'ילי


הצעת הגשה:

אפשר לשפד נגיסי חזה העוף בשיפודי עץ קטנים. מלווה בסלט עלי בייבי ועלי רוקט מתובלים.

אפשר עם רוטב טריאקי ואפשר גם בלי השומשום


תודתי לחבר יקר סמי לוגסי

*********

מוצר מומלץ 💥💥

סיר טיגון 24 ס"מ 4 ליטר איכותי ומומלץ איכותי ומתאים לכל סוגי הכיריים. מחיר בלעדי!!!🇮🇱

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽

.


ree
ree
ree

ree


תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page