מתכון חלומי לחזה עוף מומלא בשר אין טעים מזה - השף מיכה כלפא
- שף מיכה כלפא
- 10 באוג׳ 2024
- זמן קריאה 1 דקות
מתכון חלומי לחזה עוף מומלא בשר אין טעים מזה - השף מיכה כלפא
גליחי חזה עוף ממולאים בשר טחון
אפשר גם עם פרגיות
מצרכים:
1/4 קילו בשר טחון
1 בצל בינוני
3 שיני שום כתושות
1 כפית שטוחה של מרק עוף
1/2 כפית פפריקה
מעט מלח
מעט פלפל שחור
50 גרם צנוברים קלויים
מעט כוסברה קצוצה דק
לציפוי:
קמח, ביצה, מעט חרדל, מעט כורכום, מעט פלפל שחור, פירורי לחם ושומשום.
אופן הכנת המנה:
1. במחבת גדולה מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את השום ואת הבשר הטחון.
לאחר מכן מוסיפים את הכוסברה, מרק עוף, פלפל שחור ופפריקה. ממשיכים לטגן בערך חמש דקות עד שהבשר משנה את צבעו.
2. לאחר הטיגון מוסיפים את הצנוברים הקלויים, מערבבים ומעבירים למסננת ונותנים לבשר להתקרר ולהגיע לטמפ' החדר.
3. לוקחים את חזה העוף ופורסים אותו דק, שמים כף מהתערובת ומגלגלים לרול.
4. את הרול עוטפים בניילון נצמד ומהדקים היטב כמו בתמונה.
5. מרתיחים סיר של מים חמים ומכניסים את גלילות העוף כשהם עטופים בניילון נצמד לכ-10 דק'.
6. לאחר עשר דקות במים החמים מוציאים את הגלילות ומניחים על מסננת בכדי שיתקררו מעט.
7. לאחר קירור מוציאים את הגלילות מהניילון הנצמד ומתחילים את תהליך הציפוי והטיגון.
8. את הרול טובלים בקמח ולאחר מכן טובלים בתערובת של ביצה טרופה עם מלח כורכום חרדל ופלפל שחור.
9. לאחר הציפוי בבלילת הביצה מעבירים את הבלילה לתערובת של הפירורי לחם עם השומשום.
10. את הרול המצופה מטגנים במחבת עם שמן חם עד להזהבה וריכוך העוף.
11. בתאבון
*******
מוצר מומלץ 💥💥קוצץ מזון חשמלי מאסטר סלייסר במקורי והאיכותית, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם 🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
.



Comentarios