מתכון הכי טעים שיש אפונה עם תפוחי אדמה תוספת נהדרת לכל ארוחה - צביה אורן
- צביה אורן
- לפני 4 שעות
- זמן קריאה 1 דקות
מתכון הכי טעים שיש אפונה עם תפוחי אדמה תוספת נהדרת לכל ארוחה - צביה אורן
4-5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות.
1/2 חבילה של אפונה קפואה או טרייה
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
2 עלי דפנה
2 כפות שמן זית
1 כפית מלח
1/2 כפית פפריקה אדומה מתוקה
1/4 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כורכום
בסיר שמים 2 כפות שמן זית
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה,
מוסיפים את קוביות תפוחי אדמה ואת האפונה
ואת שאר התבלינים
ו-2 עלי דפנה.
2 וחצי כוסות מים לערבב, ונרתיח, מנמיכים את האש ועם מכסה סגור ממשיכים לבשל כ40 דקות עד לריכוך ועד שכל המים מתאדים.
טעים במיוחד עם הריח המיוחד של עלי דפנה שמוסיף טעם מיוחד לתבשיל.
טעים ומוסיף לכל תוספת.
לצד רצועות פילה שניצל מוקפצות וסלט
הכי טעים שיש….
בהצלחה
**********
מוצר מומלץ 💥
קוצץ מזון חשמלי מאסטר סלייסר המקורי והאיכותית, במחיר בלעדי 🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
לקבוצת המתכונים בוואטסאפ 👇🏽
.

תגובות