מוס גבינה שוקולד - זיוה כהן
- זיוה כהן עושה קסמים במטבח
- 17 באוג׳ 2022
- זמן קריאה 1 דקות
מוס גבינה שוקולד
100 גרם שוקולד לבן
2 שמנת מתוקה
500 גרם גבינה לבנה
1 אינסטנט פודינג
2 סוכר וניל
לגנאש
500 גרם שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד חלב
150 גרם שוקולד מריר
להמיס 100 גרם שוקולד לבן
(בפולסים במיקוגל)
להקציף 2 שמנת מתוקה יחד עם אינסטנט פודינג וניל, 500 גרם גבינה לבנה ושני סוכר וניל.
כשהמסה עדיין לא התייצבה להוסיף שוקולד לבן מומס להמשיך להקציף עד להתייצבות,
להעביר לשקית זילוף לזלף לכוסות ולהכניס למקרר להתייצבות.
בינתיים להכין את הגנאש,
להרתיח את השמנת להסיר מהאש ולהכניס פנימה את 2 סוגי השוקולד עד להמסה מלאה לקרר ולאחר למזוג מעל המוס גבינה לקשט,
לשמור במקרר עד ההגשה.

Comments