top of page
Post: Blog2_Post

מוס גבינה לימוני - זיוה כהן

מוס גבינה לימוני במנות אישיות


100 גרם שוקולד לבן

2 שמנת מתוקה

500 גרם גבינה לבנה

1 אינסטנט פודינג

2 סוכר וניל

מיץ מחצי לימון

גרד לימון שלם

לבסיס

פתי בר גרוס


לציפוי

אופן הכנה

להמיס 100 גרם שוקולד לבן

(בפולסים במיקוגל)


להקציף 2 שמנת מתוקה יחד עם אינסטנט פודינג וניל, 500 גרם גבינה לבנה, שני סוכר וניל, מיץ לימון וגרד לימון.

כשהמסה עדיין לא התייצבה להוסיף שוקולד לבן מומס להמשיך להקציף עד להתייצבות.

לפזר בתחתית הכוסות פתי בר גרוס,


להעביר את התערובת גבינה לשקית זילוף לזלף לכוסות מעל לפזר פתי בר ניתן מעל לקשט בדובדבן אמרנה ולהכניס למקרר להתייצבות.


לשמור במקרר עד ההגשה.















Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page