top of page
Post: Blog2_Post

לחם פרנה ללא התפחה – מירב מלכה


לחם פרנה ללא התפחה – מירב מלכה


מצרכים ואופן הכנה:

קילו קמח 2 וחצי כפות שמרים 5 כפות סוכר 5 וחצי כוסות מים חמימים כף וחצי מלח


הוראות הכנה: לערבב את החומרים מלבד המלח, להוסיף את המלח לקראת סוף הלישה. לקרוץ עיגולים בידיים רטובות להניח בתבנית על נייר אפיה (אפשר לתת לזה לתפוח כ-10 דקות על התבנית אבל לא חייב) למרוח ביצה ולאפות על 200 מעלות למשך רבע שעה.


לסביח: ממרח חומוס חציל מטוגן ביצה קשה וסלט עגבניות עם בצל סגול מעט פלפל חריף וצרור כוסברה קצוצה לתבל בלימון שמן ומלח.


בהצלחה








Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page